The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > iDisk/MobileMe/.Mac Syncing
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
403 error when syncing w/ mobileme Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi there,

Having read the Help pages, I still can't seem to sort syncing with mobileme. Keep getting this error: "The idisk.me.com server returned "forbidden" (403) in response to a request to "PROPFIND /USERNAME/Documents/OmniFocus.ofocus"."

Any suggestions?
 
Slightly worryingly, I've discovered that if you remove the 's' from https it syncs fine.

Is this opening me up to security issues?
__________________
Plan to be spontaneous
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What's a "forbidden" or "403" error when syncing with MobileMe/iDisk? giessler iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 19 2011-06-21 07:33 PM
MobileMe Sync Error gwhiesterman OmniFocus 1 for Mac 0 2011-03-24 06:51 AM
MobileMe 403 error Firetrigger_ONE iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 4 2010-06-07 09:05 AM
403 Error When Trying to Sync w/ MobileMe belizardi iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 14 2010-03-01 05:17 AM
Issues with syncing to MobileMe - error message thorlin iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 18 2008-11-06 04:53 PM


All times are GMT -8. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.