The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > Other WebDAV
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
help setting up webdav Thread Tools Search this Thread Display Modes
Can anyone help out there?

I have followed the instructions in Manas Tugare's blog for setting up webdav, even to the point of pasting his text into terminal and textwrangler. Everything seems OK, but whenever I try and point omnifocus to the right address I get an error:

The JaMacBook.home server returned "internal server error" (500) in response to a request to "PROPFIND /webdav/OmniFocus.ofocus".

I try to connect with Goliath and get "unknown connection error".

This may not be enough info, but any pointers to the right way to fix this??

Jonathan
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to reset setting webdav? mkozhin Other WebDAV 2 2012-06-21 12:17 AM
Setting recurrence SteveH OmniFocus 1 for Mac 2 2012-06-01 10:35 AM
Setting of project carlosrowlett OmniFocus 1 for Mac 1 2009-04-18 04:07 PM
Newbie Setting Up sterlingcurrency OmniFocus 1 for Mac 3 2008-06-03 07:56 PM
setting a date librarymonkey27 OmniFocus 1 for Mac 1 2007-11-19 12:56 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.