The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail not working? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi all,

I have setup the mail rule and given about 5 people the ability to create things for me.

I selected the subject prefix "--"

I tested this by sending a message to myself and it worked. But my friend has now tried twice to send me a "to do" but they never seem to appear either in the inbox, my archive folder, or in OmniFocus.

Any thoughts?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail to OmniFocus app stopped working nicbox OmniFocus 1 for Mac 19 2013-10-14 09:39 AM
Help - Clip-o-tron and Mail 4.1: not working for me. Tinchohs OmniFocus Extras 3 2009-09-24 01:05 PM
Mail Rule to Create actions not working DJinVT OmniFocus Extras 6 2008-11-12 05:38 AM
Action from mail not working when mail sent from outlook gmahoney OmniFocus 1 for Mac 1 2008-07-15 12:14 PM
Mail.app rule not working? taglia OmniFocus 1 for Mac 1 2007-11-03 09:05 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.