The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Problems pasting snapshots into OF Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hi, bit of a Mac newbie so bear with me...

I'm having trouble pasting snapshots into OF tasks: small ones seem to work OK, but anything much larger than a thumbnail appears as a PICT icon that won't even open properly if try Right-Click->Previewing it.

I'm grabbing the snapshots by doing the vulcan shift-ctrl-cmd-4 thing, pasting using cmd-v.

What am I doing wrong? Do I have to save the screenshot somewhere and then drag it in?

Thanks,

h
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 problems when copying and pasting OO3 outlines as text RobTrew OmniOutliner 3 for Mac 0 2012-11-01 06:30 AM
pasting into OO henri OmniOutliner 3 for Mac 3 2010-01-03 05:48 PM
Snapshots crash constantly Boatguy OmniWeb Bug Reports 2 2008-02-26 01:53 PM
Restoring snapshots crashes constantly Boatguy OmniWeb General 2 2008-02-25 06:52 AM
support for snapshots plugin philonous OmniWeb Feature Requests 0 2007-09-18 11:01 AM


All times are GMT -8. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.