The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Flash content not shown on the page info Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi forum,

Unlike version 5.5.4, this sneakypeek version[1] doesn't show flash content when hitting command - i.

I don't see that in the release notes though.

[1]
Product: OmniWeb-5.6
Tag:
Date: 2007-08-21 13:56:38 -0700
Builder: omnibuild
Host: tb104i.private.omnigroup.com
Revision: 90349

cheers
 
Ditto. It'd be useful to be able to show the URIs of Flash videos on JavaScript-heavy sites, e.g. YouTube.
 
Sometimes you can use the web inspector for this.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Page Info no longer shows plug-in content technomage OmniWeb General 1 2007-08-27 11:31 AM
sp14: no longer blocks flash content in ad blocking xarix OmniWeb Bug Reports 17 2006-06-26 02:28 PM
Flash video content broken on autobytel.com eugene OmniWeb Bug Reports 2 2006-05-31 10:25 AM
Click-to-show blocked flash content doesn't work NickM OmniWeb Bug Reports 1 2006-04-23 02:37 PM
Now we have sub forums, can they be shown on the front page? JKT Forums Feedback 0 2006-04-18 01:08 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.