The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Setting "off hours" don't work on version 2.0. Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Hello all,

I downloaded the version 2.0 after using the version 1.0 for the last 7 months.

One thing that was very easy on version 1.0. was to set up "Off time for a resource".

In version 2.0. I am only allowed to add "extras hours" (See screen shot) but it do not allow me to take time off!

I have try to find the answer by myself and on the forum but did not found anything.

I just wrote to omniplan@omnigroup.com so hopefully I will get help soon.

Please help me! I have to manage summer holiday for the team.

Thanks and have a nice day!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Omniplan_OffTime_jpeg.jpg
Views:	1330
Size:	133.9 KB
ID:	1982  
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
View "Total Hours" in units of "hours" pheller OmniPlan General 4 2009-11-17 01:37 PM
"Show full hierarchy" setting does not work vocaro OmniFocus 1 for Mac 10 2009-10-13 07:02 AM
Setting work hours? Tuvok OmniPlan General 1 2008-07-21 09:15 AM
mark actions as due "soon" which are due in the next: 2 hours! bigcloits OmniFocus 1 for Mac 0 2007-12-11 04:25 PM
"Work Day Hours" and "Work Week Days" in General Preferences dhm2006 OmniFocus 1 for Mac 2 2007-09-05 01:50 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.