The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Scheduling bug? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I don't understand why OmniPlan v2.3.3, when Automatically Level Resources is enabled, has task 2 starting at the same time as task 1. Note that I created several tasks and assigned them to human resource named Foo. The problem occurs when I change the % complete on task 1 to 80%. As soon as I do that OP moves task 2 to the same start date as task 1. This is not what I want and I don't understand why that's the default behavior for OP. Is this a bug? If not then there needs to be some control (preferably documented) to enforce a behavior such that tasks assigned to the same resource start after the previous task assigned to that resource. Note that Auto Level resources is the only leveling option enabled.

Below is a snapshot of what I'm talking about:
https://www.dropbox.com/s/2nch19zi4s...ling-issue.png

Last edited by wfiveash; 2013-12-18 at 12:13 PM..
 
Never mind, I figured it out.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.