The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail Clipping trouble after updating Thread Tools Search this Thread Display Modes
I am having the same problem. Everything was working great with Clip-o-tron and I am not sure if after the latest OF update it got broken. After installing Clip-o-tron when I fire-up mail I get this error message: 'incompatible plug-in disabled. OmniMailMessageEnable_106.'

Any ideas? It's killing me. I cannot process mail. Thanks SO much!
 
Tinchohs, sorry for the trouble here - do the tips in this thread help at all?
 
The solution proposed in this thread works after a fashion; the selected message is attached to a new action. The 'action name' field is left blank, however.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail clipping: no attachments in Lion [A: caused by change to Mail.app in 10.7] lgallerano OmniFocus 1 for Mac 36 2014-02-20 04:04 PM
Trouble clipping from Firefox [Use bookmarklet] sooinlee1 OmniFocus 1 for Mac 12 2011-06-25 04:31 PM
Mail Clipping Trouble after updating OS X? Start Here! [esp. 10.6 or later] Brian OmniFocus 1 for Mac 4 2010-01-21 05:32 PM
Trouble clipping some emails [A: actually, view settings were hiding some actions] bister OmniFocus 1 for Mac 3 2010-01-07 01:18 PM
Mail Clipping Tool Breaks with Mac Mail 4.0 thelegacylady OmniFocus 1 for Mac 1 2009-12-01 04:35 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.