The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
doesn't work? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hello!There's a previous thread about this problem ("Problem using actions to show/hide layers"), but there doesn't seem to be any resolution.

I'm running OG Pro v5.3.6 and the show/hide layers function simply doesn't work. I can jump to another canvas but I can't show and hide a layer on the same canvas. If I examine the HTML generated on export, there's simply nothing there -- no image map or anything.

Does this function really not work? How is that possible?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Work notebook is a Win 7, how to work with OF? B60boy OmniFocus 1 for Mac 3 2012-07-06 03:27 AM
One OF database for all work or 3 for Test, Privat and Work jochen OmniFocus 1 for Mac 10 2008-07-10 09:46 AM
Home and Work copies of OF, or Home and Work Contexts? reedx032 OmniFocus 1 for Mac 2 2008-04-21 05:32 PM
"Work Day Hours" and "Work Week Days" in General Preferences dhm2006 OmniFocus 1 for Mac 2 2007-09-05 01:50 PM


All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.