The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Google Groups image issues Thread Tools Search this Thread Display Modes
In Google Groups messages using OW SP5.5 v7, cmd-clicking a view/download link for a thumbnailed image results in a Google error message in the new tab instead of opening the linked image. The error message says that the image can only be accessed from Google Groups. Result is similar using the context menu. The full image will only open if the image link is clicked directly to open in the same window. The release version (5.1.3) correctly opens linked images into a new tab via cmd-click or context menu.
 
Sorry for the tardy followup, but this was fixed in SP10.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fix for new Google image search superhancpetram OmniWeb General 5 2010-12-04 08:10 AM
Omniweb won't let me log into Google Groups kocab OmniWeb Bug Reports 6 2007-09-14 02:50 AM
Google groups sign-in page FredH OmniWeb Bug Reports 1 2007-02-17 09:10 AM
How do you select the image from Google maps? Tipton OmniWeb General 1 2006-07-30 07:43 PM
google groups login (SP10) udecker OmniWeb Bug Reports 2 2006-05-19 02:54 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.