The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Send to... Scripts broken Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have the latest omniplan installed and I found the "Send to Graffle Pro" and "Send to Outline Pro" both don't work... when I open a plan and click the icon on the customized tool bar I get the following error (same in both scripts):
AppleScript reported the following error:
The variable fa is not defined

In case you're wondering, I have both OmniOutliner Pro and OmniGraffle Pro installed and current versions.

Any hints?

Thanks,

Mike
 
The files must be saved as OmniPlan files before running the script. If you've done that, and you're still getting the error, please email our ninjas (omniplan@omnigroup.com) so we can figure out what's going wrong.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail's "Send to OmniFocus" keyboard shortcut broken tjfallis@blackrockmarketi OmniFocus 1 for Mac 7 2012-02-11 12:25 AM
Open Folder / Notes Scripts broken in Lion Full Screen Mode nunez OmniFocus 1 for Mac 3 2011-10-06 03:42 PM
Where do scripts go? mwarner OmniGraffle Extras 1 2011-08-12 03:27 PM
Scripts- Greasemonkey Scripts cjwworld OmniWeb General 5 2010-12-24 03:59 AM
Scripts for OF jochen OmniFocus 1 for Mac 0 2010-10-13 10:37 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.