The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > Developer > Omni Frameworks
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Build failed Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi all,
I tried to build the OmniFramework but I got this error:

...snip...
** BUILD FAILED **

The following build commands failed:
OAUnitTests:
CompileC /Users/Shared/puggelli/Products/Builds/OmniAppKit.build/Debug/OAUnitTests.build/Objects-normal/i386/OATestCase.o /Users/puggelli/Development/OmniGroup/Frameworks/OmniAppKit/Tests/UnitTests/OATestCase.m normal i386 objective-c com.apple.compilers.gcc.4_2
(1 failure)

Build failed in (OmniGroup/Frameworks/OmniAppKit(OAUnitTests))


any idea how to fix it ?

regards
john
 
I was able to get the frameworks to build by simply removing the OAUnitTests from the projectList Scripts/projectList.

This probably isn't the best long-term solution, but it works for now.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
build commands failed for OUUnzipArchive.* global667 Omni Frameworks 2 2012-11-20 07:11 AM
Build Framework Fails From Command Line But Build in XCode Succeeds davidbitton Omni Frameworks 2 2012-05-01 04:13 PM
xcode4 archive failed scorpiozj Omni Frameworks 1 2012-01-18 07:13 PM
MobileMe Sync Failed - any advice? jka33331 iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 10 2008-07-31 07:13 PM
SP7 failed with Hotmail dru OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-04 05:45 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.