The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniOutliner > OmniOutliner 4 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
How can I tell which template or theme I'm using? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I created an outline a few days ago and picked a theme that I've been liking, but I can no longer remember which one it is. Is there somewhere where it will tell me the name of the current template or theme? If there is, I haven't found it ...
 
No, there's no way to do that aside from matching up the visual appearance. There's no link to the theme after applying it or after creating a new file from a template. If you want a bigger preview of the themes/templates, you can push the space bar to open the Quick Look preview. If you still can't find it, you can always save your current document as a template.
 
Quote:
Originally Posted by DerekM View Post
No, there's no way to do that aside from matching up the visual appearance. There's no link to the theme after applying it or after creating a new file from a template. If you want a bigger preview of the themes/templates, you can push the space bar to open the Quick Look preview. If you still can't find it, you can always save your current document as a template.
I just went through trying to use the Quick Look feature on the templates, and I didn't get a preview, I got the attached picture. Is this a bug?

Thanks.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-03-17 at 8.07.41 AM.jpg
Views:	149
Size:	125.1 KB
ID:	2990  
 
Likely an issue with Launch Services. Do you have a copy of OmniOutliner 3 on your Mac? If so, it might be trying to use the Quick Look generator in that app which doesn't work on 10.9. Deleting OO3 should fix it, or if you don't want to do that or that isn't the issue, please contact support and we'll help you figure out how to fix this. Thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.