The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Export to HTML - What am I doing wrong? Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I create a simple GANTT chart (about 20 items). I do an EXPORT to HTML (full) and the resulting pages don't link together right? For example, the ICON that says GANTT chart links to:
file:///Users/.../ProjectAzure/include/ProjectAzure_tasks.jpg

but if I look in the /include folder.... there are files like gantt0,0.jpg, gantt0,1.jpg, etc.... There are no files that include the Project Name at all. Similarly with Resource Timeline.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.html extension on dynamic html export pairustwo OmniOutliner 3 for Mac 3 2011-09-10 01:53 PM
HTML Export with Notes? mrefranklin OmniOutliner 3 for Mac 6 2010-08-16 03:44 PM
Export to HTML w/ no notes? turtlebud OmniFocus 1 for Mac 6 2008-12-17 04:09 PM
HTML export doesn't play well with SVN mithras OmniOutliner 3 for Mac 1 2007-03-12 04:22 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.