The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
10.6.4 breaks mail plugin [SOLVED: Install from Prefs] Thread Tools Search this Thread Display Modes
Quote:
Originally Posted by derekr View Post
Just head to OmniFocus Preferences→Clipping, and reinstall the Clip-o-tron!
Let us know if that doesn't work, though.
This worked immediately for me. Thanks for posting. Note that you must restart mail for it to work.
 
RE-Enabling Clip-O-Tron works like a charm, thanks for the tip!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Update to Lion/10.7 disables mail clipping [A: reinstall plugin from OF's prefs] stevenjohn OmniFocus 1 for Mac 17 2011-10-12 02:39 PM
Clip-O-Tron in OS 10.6.7 problem [Solved: Re-install via Preferences] PeterRHawkes OmniFocus 1 for Mac 6 2011-04-10 02:11 PM
Mail Clipping Tool Breaks with Mac Mail 4.0 thelegacylady OmniFocus 1 for Mac 1 2009-12-01 04:35 PM
Mail 4.2 Breaks (Disables) OF Plugin MJWashburn OmniFocus 1 for Mac 1 2009-12-01 01:09 PM
OSX 10.6.2 update broke the Mail plugin [SOLVED: Reinstall using 1.7.5] alexknight OmniFocus 1 for Mac 12 2009-11-17 07:48 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.