The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Animate images setting - confused Thread Tools Search this Thread Display Modes
I've tried all the available options with respect to "Animate Images" under the global settings, but I can't see that it does anything. Am I wrong to think its supposed to affect all animated GIF's on a page? I'm specifically interested in limiting or halting animated avatars and sigs on discussion forums, but that's precisely where this setting seems to make no difference.

Am I doing something wrong? I'm running the current sneaky peek.

Thanks!
Scott
 
I checked the sneaky peek here too.

Only "Never" seems to be working correctly.

The other choices act like "Forever" here.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Confused about Keep Sorted santra OmniOutliner 3 for Mac 6 2008-12-26 08:10 PM
Loading all images doesn't load all images in 5.6 final Forrest OmniWeb Bug Reports 3 2007-10-26 08:59 AM
OmniGraffle Feature Request: Animate Diagrams mtnygard OmniGraffle General 0 2007-05-21 12:18 PM
B4: cannot change animate images setting philonous OmniWeb Bug Reports 2 2006-08-29 05:37 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.