The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Unofficial Broken Site List Thread Tools Search this Thread Display Modes
I figured it would be a good idea to have a place where us testers can come and report to each-other on what sites we find as being consistently broken with the latest Sneaky Peek. This is not to say that this should be a replacement for bug reports, but I know that I would find it helpful to know that others were experiencing the same problems as I am. Maybe we can even come up with some solutions!

Sites I have noticed are broken:

http://www.meebo.com - Enter sends a carriage return instead of sending the message. Unable to collapse contact list groups.
 
I assume you tried that site in WebKit as well?
 
http://webkit.opendarwin.org/project...t/hitlist.html

this's WebKit's top 10 sites "...needing compatibility work." Something similar from that side of the equation, and perhaps interesting to cross-reference when noting sites that don't work.
 
yes, it is also a problem with the webkit. thats probably a good thing to put in these posts as well.
 
But in SP3 I can't proceed to the page that lists the output after choosing a category and clicking "next"

http://www.bankrate.com/brm/rate/hig...rodtype=chksav

I suppose it could be a bug in the latest webkit version.

P
 
The ATI Technologies site has drop-down menus in the navbar. These menus work fine with OmniWeb 5.1.3 and Safari 2.0.3.

However, the menus are broken with OmniWeb 5.5sp3, WebKit r12177 and WebKit r13648 -- mousing over a menu name causes the menu to appear, but the menu disappears as soon as the mouse leaves the name to make a selection.

Changing browser identification to Safari 2.0.3 doesn't help.

-- Ward

[copy of my formal bug report]
 
This site puts SP5 into a major slowdown. SBB after SBB. It seems to work fine in Safari and webkit. I do have adblocking turned on in SP5.

Anyone else experience issues with it?
http://www.penny-arcade.com/2006/04/19
 
Here's another one: http://www.ideas.live.com/whatis.aspx

Click on "Windows Live Ideas" in the last paragraph. Gives me a SBB.
 
https://www.fidelityaccountview.com/...usstewardship/

I can get to the site, but it doesn't display any of my account info

It works in Camino and Firefox, but not in OW, Safari, Shiira, or the latest version of WebKit

Last edited by Ted; 2006-04-25 at 10:30 AM..
 
Not so much broken, just extremely slow to load...

http://www.ebroadcast.com.au/tv/static/SydneyNight.html

It loads in <2sec on WebKit 13302 but on OmniWeb 5.5sp6 it takes over a minute (each time slot box takes several seconds to display). On OmniWeb 5.1.3 it loads quickly, but the program details display as gibberish.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Separating Weekly To Do List and Daily To Do List dbotters Applying OmniFocus 1 2011-06-30 09:18 AM
Omnifocus list of project list Jupiter OmniFocus Extras 0 2009-11-15 04:18 AM
Broken site Handycam OmniWeb Bug Reports 5 2006-06-19 05:19 AM
broken site: roche.com philonous OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-05 12:41 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.