The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Source View doesn't like Vera Thread Tools Search this Thread Display Modes
I tried to set source view to use Bitstream Vera Sans Mono as the font. I use this font in my HTML editors, like TextMate and BBEdit.

Although it shows correctly in the little preview box (on the prefs pane) the actual source view window uses some generic font like arial.

Other font choices, such as Monaco or even ProFont, work fine. It's just Vera.
 
Andale Mono doesn't work either. Nor does DejaVu (like Vera but with a wider range of characters): http://en.wikipedia.org/wiki/DejaVu_fonts
 
We do have a bug open on this in our database. Sorry for the trouble guys.
 
Any news on this? Thanks.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please fix the HTML source view arglborps OmniWeb Feature Requests 0 2008-04-11 12:59 AM
How de we view the source clipping ? laurentsj OmniFocus 1 for Mac 1 2008-01-14 12:59 AM
Source View encoding agnostic arglborps OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-08 08:41 PM
Source View not obeying colors set in HTML Source Editor jashugan OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-02 04:36 PM
Source View window will not close shpoffo OmniWeb Bug Reports 1 2006-07-04 12:43 PM


All times are GMT -8. The time now is 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.