The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
QuicKeys X hangs in Site-specific Preferences Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have my global preferences set to block images from third-party sites. Since this blocks useful images on many sites, back in OW 5.1 days I created a QuicKeys X shortcut script to enable third-party images:
  1. Command-I (Show Info)
  2. Click site-specific preferences tab
  3. Click ad-blocking sub-tab
  4. Click "From third-party sites" button if it's currently on
  5. Command-I (Show Info)
  6. Command-I (Close Show Info panel)
  7. Command-Shift-I (Load Images)
In OW 5.1.3, this shortcut was fun to watch, as OmniWeb flashed from one state to the next. (The actual script has a couple of half-second pauses to let OW catch up.)

The script still works with OW 5.5sp3, but it's frustrating to sit through a 15-20 second pause at step 4. Although it takes a long time for the checkbox to become unchecked, it's not clear whether the delay occurs before OmniWeb receives the click or before the display gets updated.

QuicKeys X 3.1.1 has two ways of pushing the button: "Tell button to click itself" and "Click button" (more Carbon-compatible). Both behave the same.

When I perform the operations manually, OmniWeb responds quickly to each step, including step 4.

I'm not ready to point the bug finger in a particular direction. I'm merely curious what might be going on.

Last edited by Ward; 2006-04-11 at 04:20 PM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site-specific prefs: JavaScript and CSS cleverdevil OmniWeb Feature Requests 2 2007-10-26 10:08 AM
Make tab settings site specific too SWFan OmniWeb Feature Requests 2 2007-07-27 08:47 AM
Site preferences jleggy OmniWeb General 2 2007-03-26 12:34 PM
Plugins - Site specific preferences? Drayon OmniWeb General 9 2007-02-16 10:18 AM
Specific page hangs OmniWeb kballard OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-12 02:31 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.