The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Odd characters appearing in textareas Thread Tools Search this Thread Display Modes
I've still yet to find the steps to reproduce this, but since upgrading to 5.5.1, I've had instances of extra characters inserted into textareas after using the zoomed text editor.

Omniweb is invaluable for me when I'm working on my Textpattern sites, what with all the textareas for things like page templates. But I've noticed 2 characters creep in.

First an ampersand appears as the first character, and then a random > being replaced by a ;

Has anyone else seen this behaviour?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
<%variable%> when font doesn't have >< characters ericscheid OmniGraffle General 0 2013-04-01 08:06 PM
Applescript to Strip Off Leading Characters msheaver OmniFocus 1 for Mac 2 2011-07-08 07:09 PM
Capitalize all characters in selection random1destiny OmniOutliner 3 for Mac 2 2007-08-29 12:51 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.