The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

OmniWeb fails to work with some links Thread Tools Search this Thread Display Modes
OmniWeb 5.9.1 is great in many ways, but fails to work with some links:

At the site, OmniWeb will not work with the link "Download Menu" Firefox works o.k. here.

At the site OmniWeb does not enable me to use the login link. Firefox works and shows the link to be OW never gets this far.

Harvey Leff
Hello Harvey,

I tried both links - reefboise & aapt - and the work without problems in my case. Both open a new tab in the background. One with a PDF loading (where OmniWeb hangs itself :/ ) and the other with the login form. I use the latest OmniWeb 5.9.2, v622.7.0.110050, what version do you use?

Do you use custom settings for these pages? And how are the ad blocking prefs?

Yeah, both of these links produce pop-ups. Make sure you're not blocking them in the ad block settings.
Troy Brandt
Omni Person

Last edited by Brian; 2009-03-18 at 12:29 PM..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gmail links don't work on Iphone app rdelossa OmniFocus for iPhone 3 2011-03-21 09:41 AM
Omniweb fails to clear cache when using custom style.css skellener OmniWeb Bug Reports 0 2010-08-26 10:05 AM
external links don't work with sp r115970 marlwin OmniWeb Bug Reports 2 2009-07-22 07:17 AM
Some links to email messages in doesn't work Tibor OmniFocus 1 for Mac 9 2009-01-22 02:31 PM
Can't email links within OmniWeb Dr. Greg OmniWeb General 1 2006-12-03 10:39 AM

All times are GMT -8. The time now is 10:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.