The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bugzilla: site is unusable with OW 5.5b2 Thread Tools Search this Thread Display Modes
I was not able to work normally with customer's Bugzilla site because Omniweb 5.5b2 simply doesn't rememeber my credentials and forces me to enter my login/password not only first time I'm connecting to the site but every time I am navigating the bug tracker using hyperlinks.

I don't think bugzilla version is of any importance here. This is just incorrect cookies handling in Omniweb, seems to me. My cookie settings are adequate for using bugzilla, because the same basic settings work for Safari and Opera.
 
Try deleting all cookies for the site, then use site specific prefs to change the setting to accept all cookies for just that domain. See if that helps. Also, why not post a link?
 
Quote:
Originally Posted by JKT
Try deleting all cookies for the site, then use site specific prefs to change the setting to accept all cookies for just that domain.
I agree. I frequently access a bugzilla site and have no problem at all. A bad coockie seems like a likely explanation

Quote:
Originally Posted by JKT
Also, why not post a link?
I know I could not post the link to the one I use because of NDAs.
 
Quote:
Originally Posted by endorphinity
I was not able to work normally with customer's Bugzilla site because Omniweb 5.5b2 simply doesn't rememeber my credentials and forces me to enter my login/password not only first time I'm connecting to the site but every time I am navigating the bug tracker using hyperlinks.
Are you accessing an internal server by any chance?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
omnifocus unusable - takes 4 minutes to sync iphone/ipad via mobileme JamesX OmniFocus Syncing 6 2010-12-11 05:24 AM
Turning Bugzilla emails into actions in the correct project kstrauser OmniFocus 1 for Mac 2 2010-12-04 08:57 AM
Integration with Bugzilla (or similar) Jamil OmniFocus 1 for Mac 2 2010-04-08 09:20 AM
Completion windows near bottom of screen are unusable jasong OmniFocus 1 for Mac 1 2007-12-21 10:44 AM


All times are GMT -8. The time now is 08:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.