The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
'Due' not detected properly Thread Tools Search this Thread Display Modes
Lately I've found that although a number of tasks have a due date 'Today', they don't get coloured orange, nor do they get counted on the badge, nor do they appear in the 'Due' perspective. Only after restarting OF do they get 'noticed'.

Anyone else have this problem?

Thanks,
-Björn
 
This is a known bug in OF 1.7.5. It's fixed in the 1.8 sneaky peeks.
__________________
Cheers,

Curt
 
Ah that's good to hear. Thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Allocations not detected by OmniObjectMeter? pankajkakkar OmniObjectMeter 2 2013-04-30 10:39 PM
getting error window: detected a disconnected transaction graph cycle.... hajime7 OmniFocus 1 for Mac 4 2012-07-10 05:49 PM
dropbox conflict not detected gflex OmniOutliner 3 for Mac 1 2011-09-28 11:30 AM
Changed Due date, yet still 'due' Ericc22 OmniFocus 1 for Mac 2 2010-02-11 04:53 AM
'due' perspective and inbox andfried OmniFocus 1 for Mac 3 2010-01-19 11:53 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.