The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
sync problems Thread Tools Search this Thread Display Modes
Problem solved!

Hello,

hopefully there is an expert who could help me with my problem.

I want to sync my existing Omnifocus database on my Mac with the Omnifocus server and from a technical point of view it is working. My problem is that I want to replace the database on the server with the latest database of my Mac, but the sync works always in "the wrong direction". This means the database on my Mac is replaced by the old database on the server.

How can I change the settings that the sync goes from the Mac to the server.

Last edited by supersonic; 2011-04-30 at 12:34 AM.. Reason: Problem solved
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync problems? Mondraymond Syncing via Omni Sync Server 2 2012-09-17 10:30 AM
Sync Problems macformore OmniFocus 1 for Mac 4 2009-11-24 11:52 AM
Sync problems matthew.culnane OmniFocus 1 for Mac 1 2009-09-02 03:23 AM
Sync problems dennersten OmniFocus Syncing 10 2008-07-20 08:46 AM
One way sync problems Mr B OmniFocus Syncing 3 2008-07-16 10:13 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.