The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniOutliner > OmniOutliner for iPad
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Possible bug:ErrorDomain error 1 Thread Tools Search this Thread Display Modes
I nip out of OmniOutliner for iPad, check something, nip back and now often get this error message:

"The operation couldn't be completed. (com.omnigroup.framework.OmniBase.ErrorDomain error 1)"

I seem to be able to continue editing my outline. But the thing I've been nipping out to check may be relevant: I have a three-column outline, I sorted by one column and now want to move rows around but don't appear able to.

I can select the rows and there is a Move button which tells me to tap where I want the rows to go, then I get an Above/Between/Inside choice. But I'll pick above or below and nothing at all happens. The rows stay back where they were.

Could this be because I've sorted by a column? Is that sort order fighting me?

Thanks for any help you can give me,
William
 
Your move issues does sound like it's purely due to sorting. When sorting is on, you have no control over the order other than changing the content of the row that is being sorted on.

As for the error message, could you please contact our Support Humans at omnioutliner@omnigroup.com so we try to figure out what's going on. Also please include what version are you using, OmniOutliner 1 or 2 for iPad.

Thanks!
 
Thanks, I'll do that.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.