The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
jif link: OW or html problem? Thread Tools Search this Thread Display Modes
please click on the elephant photo link in post #11 of the topic at Not more elephants.

whenever I click on these, I get a page of code instead of the image.

for the record, the same thing happens in FireFox.

what's the problem? wrong MIME type?
.
.
 
Looks like the image is being sent as text/html so your suspicion of wrong MIME type is correct.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.html extension on dynamic html export pairustwo OmniOutliner 3 for Mac 3 2011-09-10 02:53 PM
Send to OmniFocus link problem wcameron OmniFocus for iPad 1 2011-03-15 04:43 PM
Embed images for HTML (dynamic) without link Snoopy OmniOutliner 3 for Mac 5 2011-03-04 11:18 AM
Problem with space in perspective link jhncbrwn Applying OmniFocus 1 2010-02-07 01:37 PM
Bad HTML or rendering bug? Dr. Smoke OmniWeb Bug Reports 3 2006-07-24 04:01 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.