The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
"Message (1) processing took 22 ms" hijacking my status bar Thread Tools Search this Thread Display Modes
Every once in a while when a page loads, there's something in the status bar that says "Message (1) processing took 22 ms." It never disappears, so when I roll over a link to see where it goes, I don't have any way of seeing it. It's incredibly annoying. Does anyone know how to get that message to clear out? Even better, is there a way of preventing it from showing up at all? I don't know what it is, nor have I ever needed it.
 
This is likely coming from a page you're visiting. I'm not sure why it's getting stuck in the status bar. But if you can find the page that is causing it we may be able to get to the bottom of what's happening.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
stop annoying "has not been synchronized" message jackdempsey OmniFocus Syncing 2 2010-08-26 12:23 PM
Mail's "Show in Mailbox" can't find a filed message Ward OmniFocus 1 for Mac 4 2009-05-26 11:56 AM
Need to add "Status" or "Flagged" categories TJH OmniFocus 1 for Mac 4 2009-02-11 08:46 AM
SOLVED: Sync always triggers "no longer compatible" message IntlOrange OmniFocus Syncing 6 2008-07-23 11:39 AM
"Open Linked Mail Message" not working jenniferp OmniFocus 1 for Mac 7 2007-09-12 05:33 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.