The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OWSP1 doesn't start with start page Thread Tools Search this Thread Display Modes
Every time I open OW now, it opens with some window from my history. Not the last page I viewed on quit, not my start page.

Plus, I set my Favorites bar to show, but on launch it does not.
 
Sounds like this window is part of a snapshot. To remedy, close all open browser windows and take another snapshot (Workspace - Take Snapshot). If this doesn't work, email omniweb@omnigroup.com and we'll take a closer look!
 
Yes, somehow a snapshot got taken. I deleted the default workspace and made another. Thanks.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Set or defer dates from Launchbar: start=start+3d; due=start+2w etc. RobTrew OmniFocus Extras 1 2011-08-08 02:15 PM
How to make Omniweb always start up with start page JochenR OmniWeb General 12 2007-08-20 02:48 PM
New Start Page m-rick OmniWeb General 0 2007-03-18 08:58 AM
Start Page in Tool Bar? Benedictine OmniWeb General 3 2006-11-04 11:54 AM
start page problem chassey4 OmniWeb Bug Reports 2 2006-10-06 02:39 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.